Karriga me qira
535

Përmbajtja

Kompania Gjegji Event's

Ofrojme Çadra / Tenda me qira, karrige, tavolina (katerore/ dhe rrethore me mbulesa te bardha si ne restorante), stola, kuroren e ciftit, tende te vecante per ciftin, te kompletuar me te gjitha aksesoret (mbulesa per karriget dhe tavolinen, buqeten e luleve, shandanat, tapetin e kuq etj), pedane kercimi, si dhe dixhej per dasma, panaire, evente, koncerte dhe raste te ndryshme familjare. Tendat jane te reja, te hijshme, te prodhura ne Itali, me pelhure te posacme per mbrojtje dhe nga kushtet atmosferike si shiu era etj.

Ne e ofrojme kete sherbim me cmimet me konkuruese dhe me te lira ne treg. Transportimi dhe montimi i qadrave jane gratis.

Gjithashtu me muziken tone te larmishme tradicionale dhe klasike ne e bejme dasmen tuaj speciale dhe te perkryer, duke plotesuar gustot e te gjithe mysafireve dhe duke ju premtuar qe te kaloni momente te paharruara.
Per hollesi te tjera mos hezitoni te na kontaktoni ne numrart e telefonit.
Info: +355 682 290 127 ose +355 676 658 901

Adresa Rruga e Kamzes ne Tirane / Shqiperi