Kompani Pastrimi We Clean It
28

Përmbajtja

Kompania We Clean it ofron te gjitha shërbimet e pastrimit,

Pastrim Gjeneral
Pastrim i Xhamave
Pastrim me Avull
Dezinfektim
Pastrim i Kuzhinave
Pastrimi i Divanve
Pastrim te Ulëseve te Veturave
Pastrim i Tualeteve

Pastrim Ditore
Pastrim Javore
Pastrim dy javor
Pastrim Mujor

Për:
Zyre, Objekte afariste
Shtëpi Private
Hostele
Restaurante
Ofrojmë këto shërbime me teknik adekuate dhe te avancuar.
Adresa rruga Vellezrit Fazliu ne Prishtine.