Sherbime te nxemjve, ujit, kanalizimit
19

Përmbajtja

Nese keni probleme me rrjedhje të ujit,nxemjes qendrore dhe bllokim te kanalizimit ose lagështi në banesen tuaj etj...nuk keni nevojë të theni murin apo pllakat pa e ditur problemin !Ne bejmë skenime dhe detektime. Adresa Fushe Kosove Info 044311115 ose 048 311115