KURS Mesimi
667

Përmbajtja

KURS Mesimi

- Ofrojme mbeshtetje ne programin shkollore per nxenesit nga klasa I deri VII
- Femijet do te kene mundesi:
* T'i bejne detyrat e shtepise nga te gjitha lendet;
* Te bejne ushtrime dhe te pergatiten per oret mesimore.
- Me metoda argetuese per femije, metoda qe ndihmojne ne krijimin e vetbesimit dhe zhvillimin e femijeve.
- Orari i kursit u pershtatet nxenesve sipas orarit shkollor te tyre.

- Per regjistrim dhe informata shtese kontaktoni ne nr: 044 560292
Adresa: Prizren