Pastrim dhe mirembajtje
596

Përmbajtja

Bejme pastrimim gjeneral te shtepive banesav me dhe pa mobilje .
Bejme pastrimin e lokaleve pastrimin e xhamav te lokalev
Pastrimin e kauqave karrigave te resouranteve .pastrimin e tepihave te shtepive zyrev lokaleve te juaja po ashtu bejme pastrimin e tepihave edhe ne vend pa i hequr
Pastrimin dhe mirenbajtjen e hyrjeve te nderesave kolektive
Pastrimin e xhamave dhe fasadave te inoxit (aluminit ne objekte te larta
PaStrimin gjeneral te veturave etj
emil [email protected]