Jap me qira tenda, karriga, tavolina / Kosove
882

Përmbajtja

Jap me qira tenda, karriga, tavolina per dasma, ahengje, kanagjeqe, koncerte, panaire, ndeja si dhe raste te ndryshme familjare. Tendat jan me dimenzione 4x8-5x10-6x12 tendat posedojn edhe ndriqim. Montimi dhe trnsporti gratis. Per rezervime dhe informata lajmrohuni ne telefon. Ne ter teritorin e Kosoves
045646222 ose 045510869.