Ofroj pune
1153

Përmbajtja

Restaurant Bashkimi ofron pune per dy puntore 1 shankiste dhe 1 kamariere, kandidatet e inetersuar te jen te sjellshme, orari i punes eshte 8 ore pune duke filluar nga ora 15:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa Babush ne Lipjan.