Ofroj pune
2084

Përmbajtja

Kompania per Paisje te Peshkimi N.T.P VIVA ofron pune per nje punetore/femer shitese, kandidatet e interesura preferohet te ken pervoj pune, perparsi kan kandidatet te cilat e njohin gjuhen Angleze, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Tregu me Shumicë Ish zona Industriale te Fabrika e Amortizatoreve Prishtine/Fushe Kosove.