Ofroj pune
349

Përmbajtja

Qendra Estetike RUSSIAN HOUSE OF BEAUTY ne Prishtine, ofron pune per nje ESTETISTE.

KRITERET E KERKUARA:

Disponueshmeri per te organizuar punen me kohe te plote dhe fleksibel me oraret Me dhe pa eksperience.

DETYRAT:

Eyelash Extension
Bbglow
Mesotherapy
Eyebrow lamination
Lamination Velvet Lashes
Permanent makeup tattoo eyebrow
Permanent makeup tattoo lips
Permanent makeup tattoo eyeliner
Face treatment

OFROHET:

Trajnime
Bonuse extra
Pagesa e voliteshem

Personat e interesuar te dergojne C.V. me foto tek adresa e-mail: [email protected] ose te kontaktojne tek numri: +355682081200.

Adresa rruga Muahrrem Fejza lgjja e Spitalit ne Prishtine.