Ofrojë pune
1597

Përmbajtja

PASTA FASTA ofron pune per punetore:
SHANKISTE:
- Sherbim i pastave tek klientet.
- Miresjellje dhe komunikim adekuat me klientet.
- Mirembajtje e vendit te punes.
- Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
- Per detaje te tjera rreth punes ose aplikim ne numrin e telefonit 049430113.
Adresa Rruga B dhe Sheshi Nenen Tereza ne qender te Prishtines.