Ofroj pune per dy punetore (f)
1135

Përmbajtja

"Cleopatra Relax Massage" ofron pune per dy punetore, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Arberi (ishdragodan) ne Prishtine