Ofroj pune
1942

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses/pastrim, kandidatet e intersuara te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrvehsjes. Adresa perballë Stadiumit në Rrugën Edmond Hoxha ne Peje.