Ofroj pune
478

Përmbajtja

Salloni ondulimi Queen ofron pune per dy frizer/e dhe nje puntore per thonj me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Ernest Koliqi ne Prishtine