Ofroj pune
584

Përmbajtja

Restaurant ELI'S ofron pune per kuzhinjer me pervoj pune, orari i punes pasdite ose me orar nte kombinuar, nga ora 15:00h / 23:00 apo me orar 4 oreshpara dite ose pas dite, nga ora 09:00h / 13:00h dhe nga ora 18:00h / 22:00h, Adresa rruga Isa Kastrati ne Prishtine.