Ofroj pune
790

Përmbajtja

Kursi i Gjuhes Gjermane Euro Lingua ofron pune per nje praktikant dhe mesimdhenes te Gjuhes Gjermane, orari dhe pagesa me marrvehje. Te gjithe te interesuarit mund te na kontaktojne ne numrin e telefonit.
Adresa Rr. Fehmi Agani, Prishtine