Ofroj pune
896

Përmbajtja

Extreme pizza ofron pune per nje punetor/doner personat e interesuar duhet te ken pervoj pune per doner, te jen te perqendruar ne pune, te jen energjetik dhe te punojne ne kolektiv, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Agim Ramadani lagjja Aktash ne Prishtine