Ofroj pune
1442

Përmbajtja

Every Day Group ofron pune per 5 punetor per pastrim gjeneral te objekteve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharrem Fejza nr10, Lagjja e Spitalit ne Prishtine.