Ofrojm pune per Ekonomist/e
1050

Përmbajtja

Termo Consing ofron pune per nje ekonomist/e, detyrat e kandidatit jane kontabilitet dhe administrat, pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Nora e Hotit, lagjja Arberia 3, Blloku C2-10, Obj "B" H1-Kati2 Nr.6 Prishtinë.