Ofroj pune per nje shitese (f)
1328

Përmbajtja

Kompania exclusive LIGHT (dege e Agro-Beni-Com) shpall konkurs, per nje vend te lire pune (femer), ne kategorine e shitjes.

- Te interesuarat duhet te plotesojne keto kushte:
* Ta kete te perfunduar shkollimin e mesem;
* Te jete komunikative, dhe te punoj me veteiniciative;
* Njohja e gjues angleze, ose serbokroate eshte perparesi
* Njohja e punes me kompjuter, veqanartisht paketa microsoft offce.
- CV e juaja i dergoni ne e-mail adresen: fk.exclusivelight@gmail.com
Adresa: Rr. Nenen Tereza ne Fushe Kosove.