Ofroj pune
1516

Përmbajtja

Nita Fashhion ofron pune per puntore dy rrobaqepse me pervoj pune, te interesuratt duhet te ken njohuri ne overlluk dhe Iberdek, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Vellezrit Fazliu lagjja Vranjevc ne Prishtine.