Ofroj pune
1691

Përmbajtja

Kompania "Hajdar-COM" ofron pune per punetor te ujesjellsit, te kene pervoj pune, aftesi te punoje nen presion. Orari dhe pagesa sipas mrrveshjes. Adresa: Rr. Enver Maloku pn. Fushe Kosove.