Ofroj pune
647

Përmbajtja

Fast & Food CAPITANO ofron pune per nje kuzhinjer me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Agim Ramadani afer Fakultetit Teknik ne Prishtine