Ofroj pune
906

Përmbajtja

Top Cleaning Service ofron pune per 1 punetor ne autolarje, personat e interesura duhet te jen mbi moshen 18 vjeçare, te jet banor i prihtines, te kete pervoj pune ne larjen e veturave/automjeteve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te lajmrohen ne numer telefoni, Adresa rruga Nazim Gafurri ne Prishtin.