Ofroj pune / Pastruese Dhomash
1694

Përmbajtja

MCM Beach ofron pune per punetore per pastrimin/mirmbajtjen e dhomave, orari dhe pagesa me marrveshje, kandidatet e interesura te cilat dojne te aplikojn te dergojn CV-n email [email protected] dhe ta cekin/shkruaj per poziten per te cilen dojne te aplikojn ose te na kontaktojn ne numer telefoni, Adresa MCM Beach, Stoji, Plazha e Madhe ne Ulqin / Mali i Zi. Afati i fundit për aplikim : 15 Qeshor 2020 / Info : +38267277677