Ofroj pune
2470

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare për të moshuar mundësisht te jet nga Prishtinës ose rrethina, mosha e preferuar 40-45 vjeç. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Mati-1 ne Prishtine.