Ofroj pune
312

Përmbajtja

Cafe "Mollkuqja" ofron pune per dy persona. Kamarire me pervoj pune mbi moshen 25 vjeçare. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Te Qafa ne Prishtine