Ofroj pune
400

Përmbajtja

Kompania "NEON & PRISHTINA TEKNOLOGJI"

Kerkojme agjent shitje per prezantimin e mallrave te kompanise tone.
Kompania meret me tregtimin e materialeve ndertimore si dhe artikuj per ventilim dhe aspirim.

Kushtet per agjent shitje:
Mosha 25-40 vjeç.
Te kete patent shoferi.
Te kete te mbaruar se paku shkollen e mesme.
Te jete i afte per te punuar ne grup.

Te gjithe te interesuarit mund te na dergojne CV dhe leter motivuese ne emailin [email protected]
Adresa Rruga Vëllezërit Fazliup.n. 38000, Prishtinë
Telefon Zyrë 043 742 470
Telefon Mobil 044 655 498
E - mail: [email protected] - [email protected]