Ofroj pune - Inxhinier / teknik i Kualifikuar
208

Përmbajtja
Kompania N.T.SH. PRISHTINA TEKNOLOGJI ofron pune per inxhinier.

Detyrat dhe pergjegjesite:
Te kontaktoje dhe te vizitoje klientat qe meren me ventilim, aspirim dhe klimatizim ne teritorin e Kosoves.
Te meret me organizim e shitjeve.
Te beje hulumtimin e tregut ne kete sektor.
Te jete i gatshem t'i pergjigjet kerkesave te kompanise per trajnime te ndryshme, brenda dhe jashte vendit.

Kualifikimi:

Te kete te mbaruar shkollen e mesme inxhinierike (fakulteti eshte perparesi).
Te kete njohuri kompjuterike.
Te kete aftesi te mira komunikimi.
Te jete i pershtatshem per punen ne grup.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV dhe leter motivuese ose çfaredo diplome qe posedojne ne emailin e kompanise: prishtinapt@gmail.com
Ne ua garantojme suksesin ne karriere dhe ne mireqenie!

Adresa Rr. Vellezerit Fazllliu ne Prishtine