Ofroj pune
2635

Përmbajtja

Get Solutions ofron pune per punetor/agjent telefonik ne Gjuhen Gjermane dhe Suedeze. Ambient komfort per pune, Mundesi per ngritje ne pozite, Mundesi per perfitime te bonuseve te medha, Paga fikse, Vikendi pushim. Kriteret / Njohja e Gjuhes Gjermane ose Suedeze, Aftesi Komunikimi, Fleksibilitet ne pune dhe ne grup, Aplikoni tani dhe behuni pjes e jona, Dergoni CV-n ne email, [email protected], Adresa Rruga B ne Prishtine.