Ofroj pune
940

Përmbajtja

Bar Caffe Chapeaux ofron pune per kamarere femer, kandidataj te jet komunikative dhe e shkadhet, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Qendra Tregtare lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.