Ofroj pune per kujdestare per femi
680

Përmbajtja

Ofroj pune per nje kujdestare per femiun tet vjeçar dhe mirmbjatjen e baneses. Orari i punes nga ora 07:45h / 12:45h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Dragodan ne Prishtine.