Ofroj pune
3466

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirembajtjese te shtepise dhe pregaditjen e ushqimit tradicional kohe pas kohe, pagesa me marrveshje. Adresa Lagjja Marigona ne Prishtine Çagllavic.