Ofroj pune
331

Përmbajtja

Ofroj punë për një punëtore me përvojë në mbjelljen e thonjëve në Studio "ELA" Adresa: Fushëkosovë, Rr. Abedin Sogojeva. Orari dhe pagesa sipas marrëveshjes.