Ofroj pune per 5 persona
1454

Përmbajtja

"Grill Sarajeva" do të hap pikën e re në Qendren Tregtare "Royal Mall" në Rrugën B. Konkursi është i hapur për këto pozita pune.

* Kamariere

* Skarist

* Kuzhiniere

* Enëlarëse

* Transportues i ushqimit(Delivery)

- Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

- Të jenë komunikativ dhe të vëmendshëm ndaj detajeve

- Përvojë pune

Adresa: Rruga B ne Prishtine