Ofroj pune
492

Përmbajtja

MOB IN ofron pune per Asistente e Memanxherit

Kushtet:

E domosdoshme përvoja e punës në shitje
Të jetë e shkathët dhe komunikative
Të ketë njohuri në punë administrative

Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Ferizaj:
Adresa Rr. Magjistralja Ferizaj-Shkup ne Ferizaj