Ofroj pune / Lavanderi
774

Përmbajtja

Venus Hotel shpall konkurs:
- 2x Puntore në Lavanderi
- Orari dhe pagesa me marrveshje.
- Të gjithë të interesuarit te lajmrohen në e-mail info@venushotel-ks.com ose në telefon
Adresa: Magjistralja Prishtinë - Lipjan (afër QMI-së)