Ofroj pune / Prizren
219

Përmbajtja

Amorella caffe ofron pune per dy kamariere per pastiqeri, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Sadik Rexhaj lagjja Ortakol ne Prizren.