Ofroj pune per depoist
615

Përmbajtja

Lutian Home ofron pune per depoist. Detyrat kryesore. Përgaditja e porosive. Rregullimi dhe mirëmbajtja e depos. Organizimi i transportit të porosis. Të raportoj tek menaxheri. Kualifikimet. Te kete te perfunduar shkollen e mesme. Pervoja e punes eshte e preferueshme. Preferohet te kete leje te vozitjes
Adresa Magjistralja Prishtine-Ferizaj afer rrethit te dyte ne drejtim te Ferizajit
Per me shume informata kontakoni ne numrin 046-123-900 ose dergoni e-mail ne lutianoffice@gmail.com