Ofroj pune / Gjakove
919

Përmbajtja

Bala Sh.p.k ofron pune per punetore fizik dhe mjeshtër për rregullimin e Oborreve dhe infrastruktur, në qytetin e Gjakovës orari i punes ng ora 07:00h - 18:00h. Paga sipas marrveshjes. Perparsi do te kene ata me pervoj pune.
Adresa: Qyteti i Gjakoves