Ofroj pune
1621

Përmbajtja

Kompania City Saa ofron pune per shitse ne teren / agjente tregtare - femer.
Detyrat e Punes :
Të ket kujdes të veçant gjat procesit të punës.
Të ket vozitje te mire te automjetit.

Kualifikimet :
Të ketë të përfunduar se paku shkollimin e mesëm.
Të jetë e mirë në komunikim.
Të jetë e motivuar dhe e kujdesshëm në detyrat që i caktohen.
Te posedoj patent shoferin/vozitese Kategoria/B
Mos te ket obligime tjera.

Kushtet nga kompania/Bonuse: Veturen e marrin në shtëpi, paga 400€ - 1000€.
Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Pejes, Ferizajit, Prishtines, Fushe Kosoves-rrethine, Gjakove, Prizeren, Drenas, Prizeren-rrethine.
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email-in e paraqitur ose të lajmrohen në numrin e telefonit. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë. Adresa Zona Industriale, Miradi e Eperme ne Fushe Kosove 049761601 ose 049340000