Ofroj pune
2975

Përmbajtja

Pastiçeria Fellini ofron pune per nje Shankiste/Kamariere.
Kriteret për aplikim
Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme(e preferueshme)
Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave
Të ketë paraqitje profesionale
Aftësi të mira komunikuese
Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite)
Orari i pune fleksibil
Të gjitha të interesuarat mund të dergojnë CV-në në e-mail adresën : [email protected] deri me datë 03 Prill 2019.
Adresa Rr. Perandori Justinina ne Prishtine