Ofroj pune per menaxher / Prishtine - Prizren - Drenas
646

Përmbajtja

Blic Solution ofron pune per Menaxher filiale per qytetet:

Prishtine 1 pozite
Prizren 1 Pozite
Drenas 1 Pozite

Projekteti: Anketa dhe shitje në gjuhën Gjermane

Shfrytezo mundesine.

- Bashkepunim afatgjate me kontrate pune
- Kompensim i larte
- Pagese e rregullt
- Shansi ideal i juaj per te fituar page te mire
- Siguroni nje vend pune afatgjate me kontrate pune
- Njohuria e mire e gjuhes gjermane eshte obligative

Çfare ju pret.
- Klime e mire e punes
- Ngritje ne detyre
- Pune afatgjate me kontrate pune
e-mail info@blicsolution.com

Adresat e lokacioneve

Rr.Rexhep Mala nr.33 ne Prishtine

Rr.Jusuf Gervalla nr.103 ne Prizren

Rr.Zejtaret ne Drenas044402340