Ofroj punë
1161

Përmbajtja

"Moko cafe" ofron pune per një ndihmës kuzhinier për fast food, kandidati duhet te ket pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Te fakulteti Teknik ne Prishtine.