Ofroj pune per arkatare, kamariere, kuzhinjere
1653

Përmbajtja

"Grill Sarajeva" hapet se shpejti lokali i ri ne Royal Mall ( Qender Tregtare ) Ne rrugen B.
Kerkojme :

* Arkatare (kasiere).
* Kamariere dhe Kuzhiniere.
- Kandidatet duhet te ken pervoj pune.
- Te interesuarit mund te paraqiten ne lokalin i cili gjindet ne Grill Sarajeva (Grand Store ) Veternik ose te na kontaktojne ne numrat e telefonit.