Ofroj pune per 10 persona
1777

Përmbajtja

Hotel Pashtriku ofron pune per 10 persona:

* 2 recepcioniste
* 2 ndihmese kuzhinjere
* 2 shankiste
* 2 mirembajtese
* 2 kamariera

- Orari dhe pagesa me mearrveshje.
Adresa: Rr.Nene Tereza ne qedner te Gjakoves