Ofroj pune per farmacist/e
1518

Përmbajtja

Petal Pharma ofron pune per farmacist/e me kushte optimale per kerkesat e çdo aplikanti, duke perfshir:

1/ Pag mujore me vlere 60.000 Leke te reja e diskuteshme ne baze te aftesive.
2/ Komunikim dhe kuptueshmeri nga stafi
3/ Mundesi per rritje te ardhurash
4/ Rritje profesionale
5/ Ambijent profesional dhe motivues.

- Nga aplikantet kerkohet:

1/ Deshire per rritje profesionale
2/ Diplom te deges se farmacise
2/ Eksperienc pune
3/ Korrektesi per punen
Kandidatet/aplikantet jan te mirpritur te na telefonojne per te caktuar diten dhe orarin e intervistes, si edhe per cdo sqarim tjeter ne nevojshem ne numer telefoni.
Info:+355694008900 Adresa Rruga Sami Frasheri Nr.56 ne Tirane / Shqiperi.