Ofroj pune
655

Përmbajtja

Studio Venera ofron pune per nje punotre per rregullimin e thonjeve me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Ilaz Kodra te santea lagjja Dardani ne Prishtine.