Ofroj pune
606

Përmbajtja

Future Media LLC
Ne jemi duke kërkuar Call Agjent në gjuhën gjermane me përvojë. Garanton punë të sigurt me pagë fikse mujore plus bonuse të kënaqshme, me orar te plotë 5 ditë në javë me 8 orë punë dhe një orë pauze. Kontratë 100% në bazë ligjit të Kosovës.

Tek ne e gjeni një atmosferë të këndëshme pune, dhe një orar të përshtatshëm pune

Përgjegjësitë:
• Të identifkoj Klientët potencial në mënyrë të vetëorganizuar;
• Të kontaktoj Klientët dhe t’i ofrojë shërbimet e Kompanisë;
• Të mbledhë të dhëna nga veprimtaria e tij dhe t’i paraqes ato për Konkludime të mëtutjeshme.

Kualifikimet:
• Njohja e gjuhës Gjermane
• Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
• Aftësi të shitjes;

Dërgoni CV-në tuaj në email: futuremedia.ks@gmail.com

Mund të aplikoni edhe online në:
www.futuremedia-llc.com
Adresa: Rr. Bajram Kelmendi ne Prishtine