Ofroj pune per nje punetore (f)
1245

Përmbajtja

Salloni i mobiljeve "Evelina Interior" ofron pune per nje punetore(f), mosha e preferuar nga 18-25 vjeç, kandidatet te cilat banjonj ne Fushe Kosove dote ken perparsi, orari dhe pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 09:00h - 14:00h. Adresa: Rr. Nena Tereze / Fushe Kosove.