Ofroj pune
2259

Përmbajtja

"Delta Project" ofron pune per 3 punetore (F)
- Kandidatet duhet ti kene keto veqori dhe detyra e meposhtme:
* Zyrtare e Kompanis për menagjim të pilot projekteve
* Përgatitë raporte javore, mujore dhe raporte të tjera sipas kërkesave nga zyra qendrore
* Zbaton rregullat dhe procedurat sipas standardeve me te larta të shërbimit ndaj klientëve
* Raporton te Menaxheri i Degës;
* Aftësi të mira kompjuterike
* Aftësi të shkëlqyera komunikuese
* Aftësi të forta analitike dhe organizative
Adresa: Sheshi Zahir Pajaziti ne Prishtine